Урочиста частина святкування 55-річчя нашого коледжу.
З цієї нагоди наші друзі зробили невеликий подарунок!

«Фізичному вихованню повинно приділятися стільки ж уваги, скільки і розумовому.» Махатма Ганді

Навчальний корпус ДВНЗ "Калуський політехнічний коледж" похмурого дня.
Вигляд зі сторони гуртожитка коледжу

«Найголовніше прищепити смак і любов до науки: інакше ми виховаємо просто віслюків, навантажених книжною премудрістю» М.Монтень

Студентки нашого коледжу виконують пісню "Коледже мій" на сцені актової зали до Дня Вчителя.

«Відпочинок необхідний. Я можу зробити річну порцію роботи за дев'ять місяців, але не за дванадцять» Джон Морган

Тиждень циклової комісії електротехніки, електромеханіки та автоматизації

viktoryna_2015_1З 21 до 25 грудня 2015 року в ДВНЗ “Калуський політехнічний коледж” проводився тематичний Тиждень циклової комісії електротехніки, електромеханіки та автоматизації. В рамках Тижня було проведено ряд заходів, які організували викладачі циклової комісії. До активної участі були залучені студенти спеціальностей «Монтаж, обслуговування засобів та систем автоматизації технологічного виробництва» та «Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд». 23 грудня у читальному залі коледжу викладачі Хемій І. Ю. та Хемій Ю. П. провели інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?» зі студентами першого-третього курсу.

 

Учасникам було запропоновано відповісти на складні і водночас цікаві запитання, варіанти відповідей яких активно підбирали та обговорювали. Перемогла команда групи 1 МОЗСА (куратор Ігор Хемій). На заході панувала весела, креативна атмосфера. Усі присутні залишились задоволені.

24 грудня відбувся науково-практичний форум на тему «Енергоефективність та енергозбереження в електроенергетиці» за участю провідних фахівців Костишина В. С., професора, доктора технічних наук, завідувача кафедри електропостачання підприємств ІФНТУНГ, Тутки О. Т. директора філії Калуського РЕМ ПАТ «Прикарпаттяобленерго», Гоца А. А., заступника головного енергетика ТОВ «Карпатнафтохім», викладачів циклової комісії коледжу. Мета форуму передбачала творче обговорення проблем енергоефективності та енергозбереження в електроенергетиці. Модераторами форуму виступили завідувач відділення автоматизації та комп’ютеризованих систем, к. т. н., доцент Лещій Р. М. та викладач спецдисциплін, спеціаліст вищої категорії Завгородня Б. М.

З доповідями виступили Лещій Р. М., Завгородня Б. М., Косован Р. П., Москаль М. С., Люра О. П., Гекало В. В. Основні засади виступів стосувалися проблеми запровадження поновлювальних та вторинних джерел електроенергії, обліку та якості електроенергії та сучасних методів їх економії.

viktoryna_2015_3 viktoryna_2015_2