Циклова комісія хімічної технології та інженерії

Цимбаліста Тетяна Богданівна

Цимбаліста Тетяна Богданівна,

голова циклової комісії хімічної технології та інженерії,
викладач – методист, спеціаліст вищої категорії.
Закінчила Прикарпатський університет ім. В.Стефаника в 2000 р за кваліфікацією «Хімік, викладач» і Національний університет «Львівська політехніка» в 2008р. за кваліфікацією «Інженер – хімік – технолог».Працює у коледжі з 2000 року викладачем спецдисциплін. Співавтор статті «Дослідження кінетичних закономірностей хімічної металізації порошкоподібного полівінілхлориду» у Східно-Європейському журналі передових технологій №12(88) 2017 року. Нагороджена Почесною грамотою відкритого акціонерного товариства «Нафтова компанія «ЛУКОЙЛ» ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» за плідну багаторічну і сумлінну співпрацю з ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ», творчі здобутки у підготовці висококваліфікованих кадрів для підприємства та з нагоди 55 –річчя заснування коледжу у 2015 році.

Гнатишин Надія Михайлівна

Гнатишин Надія Михайлівна,

завідувач навчально-виробничої практики,
кандидат технічних наук, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист.
Працює у коледжі з 1986 року, заступником директора – з 2003 року. Голова обласного методичного об’єднання заступників директорів з навчально-виробничої роботи. 2013 року нагороджена Грамотою голови Спілки обласних рад директорів ВНЗ І-ІІ р.а. України за активну участь в організації і проведенні V Всеукраїнської олімпіади з математики, 2001 року – знаком „Відмінник освіти України”. 2016 року присуджено науковий ступінь кандидата технічних наук.

Бойкович Марія Степанівна

Бойкович Марія Степанівна,

викладач спецдисциплін спеціальності 161 Хімічні технології та інженерії,
спеціаліст вищої категорії.
Закінчила Дніпропетровський хіміко-технологічний інститут у 1986 році. Працює у коледжі з 1987 року.
Нагороджена грамотою Міністерства освіти і науки України у 2000 році

Кащишин Галина Зіновіївна

Кащишин Галина Зіновіївна,

заступник директора з навчальної роботи,
спеціаліст другої категорії.
Працює у коледжі з 2012, обіймала посаду завідувача відділення з 2019 по 2023 рік. Закінчила Прикарпатський університет ім. Василя Стефаника в 2004 році.

Грицак Надія Володимирівна

Грицак Надія Володимирівна,

викладач циклової комісії хімічної технології та інженерії,
спеціаліст вищої категорії.
Закінчила Чернівецький державний університет імені Юрія Федьковича 1985 року. Працює у коледжі з 1985 року викладачем хімії.
Неодноразово її вихованці були призерами обласних олімпіад з хімії серед студентів ВНЗ I-ll р.а.
Нагороджена грамотами Головного управління освіти і науки Івано – Франківської області, подякою Міністерства освіти і науки України в 2020 році.

Корецька Галина Романівна

Корецька Галина Романівна,

завідувач навчально-методичного кабінету,
спеціаліст вищої категорії.
Працює у коледжі з 1982 року викладачем хімії, завідувачем відділення – з 1987 року по 2019 рік, обіймає посаду завідувача навчально-методичного кабінету з 2019 року. Виконувала обов’язки голови профкому коледжу. 2000 року нагороджена знаком «Відмінник освіти України».

Мотляк Оксана Мирославівна

Мотляк Оксана Мирославівна,

викладач циклової комісії хімічної технології та інженерії,
спеціаліст вищої категорії, викладач – методист.
Закінчила Львівський державний університет імені Івана Франка у 1990р. за спеціальністю “Біологія”, з присвоєнням кваліфікації “Біолог. Викладач біології та хімії ”
Працює у коледжі з 1985р . Викладає предмет “Біологія та екологія” та дисципліну ” Екологія”. Нагороджена грамотами Головного управління освіти і науки Івано- Франківської області за підготовку щорічних призерів обласних олімпіад з біології, серед навчальних закладів нашого рівня. Брала участь у всеукраїнській природоохоронній акції “Первоцвіти” Всеукраїнської екологічної ліги та Всеукраїнської дитячої спілки “Екологічна карта “. Отримала сертифікат міжнародного зразка про екологізацію вищої освіти України та підготовку фахівців для сталого розвитку, за участь у семінарі -тренінгу “Екологізація освіти. Міжнародний досвід та регіональні перспективи”, який проводився в рамках проекту “EcoBRU”.

Корецька Галина Романівна

Дем’янів Наталія Степанівна,

методист коледжу,
спеціаліст другої категорії.
Працює у коледжі з 2020 року секретарем навчально – методичного кабінету, з 2021 року – викладачем предмету «Біологія і екологія» та дисципліни «Екологія».