Урочиста частина святкування 55-річчя нашого коледжу.
З цієї нагоди наші друзі зробили невеликий подарунок!

«Фізичному вихованню повинно приділятися стільки ж уваги, скільки і розумовому.» Махатма Ганді

Навчальний корпус ДВНЗ "Калуський політехнічний коледж" похмурого дня.
Вигляд зі сторони гуртожитка коледжу

«Найголовніше прищепити смак і любов до науки: інакше ми виховаємо просто віслюків, навантажених книжною премудрістю» М.Монтень

Студентки нашого коледжу виконують пісню "Коледже мій" на сцені актової зали до Дня Вчителя.

«Відпочинок необхідний. Я можу зробити річну порцію роботи за дев'ять місяців, але не за дванадцять» Джон Морган

Чемпіонат серед студентів з інтелектуальної гри «Брейн-ринг»

brain-ring_37 лютого 2017 року в коледжі відбувся відкритий чемпіонат серед студентів з інтелектуальної гри «Брейн-ринг». Учасники гри не тільки розкрили увесь свій інтелектуальний потенціал та оцінили свої знання, але й відчули необхідність у постійному удосконаленні та загальної ерудованості. Організатор чемпіонату – студентський профком коледжу, головою якого є викладач спецдисциплін Хемій І. Ю., який і був ведучим на цьому заході.

Учасниками інтелектуальних змагань стали команди, які представляли відділення коледжу: відділення автоматизації та комп’ютеризованих систем – команда «МОЗСА» та команда «ОІС+АКІТ», економіко-технологічного відділення – команда «Економісти» та команда «Технологи», електрично-механічного відділення – команда «Електрики».

Гра складалась з 10 турів, упродовж яких всі команди повинні були зіграти одна з одною, та за кожну перемогу отримати 1 бал. Учасникам було запропоновано відповісти на складні і водночас цікаві запитання, варіанти відповідей яких активно підбирали та обговорювали. Адже відомо, що у «Брейн-ринзі» недостатньо знати правильну відповідь, тут потрібна швидкість мислення, реакція, швидкий аналіз пропонованих партнерами по команді варіантів відповіді, і правильний вибір найбільш вірного з них.

 

За підсумками гри визначилася наступні переможці: перше місце розділили між собою команди відділення автоматизації та комп’ютеризованих систем – команда «ОІС+АКІТ» та команда «МОЗСА», які набрали однакову кількість балів, третє місце розділили між собою команди економіко-технологічного відділення – команда «Економісти» та команда «Технологи», які так само набрали однакову кількість балів. Усі присутні залишились задоволеними, а переможці були нагороджені солодкими призами.

Основною метою інтелектуальної гри «Брейн-ринг» є популяризація та подальший розвиток руху інтелектуальних ігор серед студентів коледжу.

brain-ring_1  brain-ring_2 brain-ring_6 brain-ring_5 brain-ring_3