Урочиста частина святкування 55-річчя нашого коледжу.
З цієї нагоди наші друзі зробили невеликий подарунок!

«Фізичному вихованню повинно приділятися стільки ж уваги, скільки і розумовому.» Махатма Ганді

Навчальний корпус ДВНЗ "Калуський політехнічний коледж" похмурого дня.
Вигляд зі сторони гуртожитка коледжу

«Найголовніше прищепити смак і любов до науки: інакше ми виховаємо просто віслюків, навантажених книжною премудрістю» М.Монтень

Студентки нашого коледжу виконують пісню "Коледже мій" на сцені актової зали до Дня Вчителя.

«Відпочинок необхідний. Я можу зробити річну порцію роботи за дев'ять місяців, але не за дванадцять» Джон Морган

Тиждень профілактики правопорушень в Калуському політехнічному коледжі

tyzhden_profilaktyky_1Розпочався Тиждень з проведення зустрічі з адвокатами безоплатної вторинної правової допомоги «Калуський міський центр надання безоплатної вторинної правової допомоги» у якому взяли участь студенти групи 3 МОЗСА та студенти 4-х курсів. Безоплатна вторинна правова допомога – соціальна програма Уряду України, що гарантує людям ефективний захист їхніх прав в суді за рахунок коштів Державного бюджету України. Дану зустріч підготували викладач «Правознавства» Коваленко О.В. та психолог коледжу Князевич М.В.

22 листопада студенти групи 3 МОЗСА у супроводі психолога коледжу Князевич М.В. відвідали Калуську юнацьку бібліотеку, де відбулася зустріч з працівниками Калуського міськрайонного центру зайнятості.

28 листопада у читальній залі коледжу проведена виставка правозахисної літератури. Також, студенти коледжу взяли участь в обласному конкурсі плакатів, присвяченому Всесвітньому Дню боротьби зі СНІДом.

29 листопада в спортивній залі коледжу проведено спортивні змагання з волейболу у яких взяли участь збірні команд викладачів та студентів. Перемогу отримала збірна команди юнаків.

 

Кураторами груп проведено виховну годину на тему: «Ми за здоровий спосіб життя».

30 листопада начальником кримінальної поліції у справах дітей,майором поліції Бульбою Т.В. проведено       профілактичну бесіду зі студентами коледжу. Юрисконсультом коледжу Гончар О.М. проведено Конституційний лекторій на тему: «Україна та міжнародний кримінальний суд: Конституційний аспект» для студентів 3-го курсу.

1 грудня – День боротьби зі СНІДом. У гості до студентів та викладачів ДВНЗ «Калуський поітехнічний коледж» завітали та провели тренінг представники Міжнародного Благодійного Фонду «Карітас України».

2 грудня проведено заняття з елементами тренінгу для студентів гр. 2 БО та 2 ФК з програми «Сприяння просвітницькій роботі «рівний-рівному» серед молоді України щодо здорового способу                життя». Заняття були присвячені таким актуальним проблемам сьогодення, як статеві стосунки, статева поведінка, небажана вагітність, ВІЛ, СНІД та інфекції, що передаються статевим шляхом.

Тиждень профілактики правопорушень у Калуському політехнічному коледжі закінчився підведенням підсумків.

tyzhden_profilaktyky_2 tyzhden_profilaktyky_3 tyzhden_profilaktyky_4