Студенти та викладачі коледжу взяли участь у Міжнародному флешмобі «GLOBAL SHEVCHENKO»: зробили фото та селфі біля пам’ятника Тарасові Шевченку в місті та взяли участь у одночасному прочитанні вірша «В казематі».

«Наша дума, наша пісня Не вмре, не загине… От де, люде, наша Слава, Слава України!» Тарас Шевченко

Навчальний корпус ДВНЗ "Калуський політехнічний коледж" похмурого дня.
Вигляд зі сторони гуртожитка коледжу

«Найголовніше прищепити смак і любов до науки: інакше ми виховаємо просто віслюків, навантажених книжною премудрістю» М.Монтень

Студентки нашого коледжу виконують пісню "Коледже мій" на сцені актової зали до Дня Вчителя.

«Відпочинок необхідний. Я можу зробити річну порцію роботи за дев'ять місяців, але не за дванадцять» Джон Морган

Йовбак Христина – призер ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Комп’ютерні технології у бухгалтерському обліку»

29 березня 2017 року на базі коледжу було проведено ІІ етап Всеукраїнського конкурсу «Комп’ютерні технології у бухгалтерському обліку» серед студентів ВНЗ І-ІІ рівня акредитації Івано-Франківської області, оскільки минулого року на цьому Конкурсі наша студентка Вільченко Катерина зайняла І призове місце.

Відповідно до наказу ради директорів ВНЗ І- ІІ рівня акредитації Івано-Франківської області «Про проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Комп’ютерні технології у бухгалтерському обліку» серед студентів ВНЗ І-ІІ рівня акредитації Івано-Франківської області у коледжі 16 березня 2017 року було проведено перший етап Всеукраїнського конкурсу серед студентів ІІІ курсу спеціальності «Бухгалтерський облік».

 

Переможцем конкурсу стала студентка групи 3БО Йовбак Христина.

Серед учасників другого етапу олімпіади були 10 студентів з різних коледжів Івано-Франківської області, де вивчається дисципліна «Інформаційні системи і технології в обліку».

Учасники олімпіади продемонстрували високий рівень знань з теоретичної підготовки та обдумано підійшли до виконання творчого завдання.

Переможцями ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Комп’ютерні технології у бухгалтерському обліку» стали:

І місце – Дробко Вікторія (студентка Івано-Франківського коледжу технологій та бізнесу);

ІІ місце – Йовбак Христина (студентка ДВНЗ «Калуський політехнічний коледж»);

ІІІ місце – Кузь Романна (студентка Коледжу електронних приладів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу).

Слід зазначити, що 5 років поспіль студенти нашого коледжу на вище згаданому конкурсі займали призові місця.

Обласне методичне об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін висловило щиру подяку адміністрації, викладачам циклової комісії економічних дисциплін коледжу, зокрема Китчак І.І., за відмінну організацію, методичний і технічний супровід, об’єктивну оцінку членів журі та створений емоційний комфорт для учасників конкурсу.